За нас

SolarSolution е българска фирма, занимаваща се с Възобновяема енергия, в частност със соларна енергия.

Ние вярваме, че всеки наш клиент е специален, затова предлагаме индивидуализирани решения за проектиране, изграждане, мониторинг и поддръжка на всички видове фотоволтаични системи според нуждите на нашите клиенти, по този начин гарантираме най-висока възвращаемост на изградените от нас системи.
Нашите решения са подходящи за:


Дома

Смятаме, че инсталирането но фотоволтаична система за дома е икономически много добро решение, имайки предвид непрестанно  покачващите се цени на тока и  очакванията тази тендеция да се запази и за в бъдеще.

Предлагаме изграждане на индивидуални  фотоволтаични системите за собствените нужди на всяко едно домакинство, които са един прекрасен начин да спестим пари от покачващите сметки за ток.


Бизнеса

Предлагаме проектиране, монтаж и поддръжка на Мрежови системи за собствени нужди (без батерии и без връщане на електроенергия към мрежата). Те са подходящи за големи търговски обекти ,производствени предприятия и цехове, където основното електрическо потребление е през светлата част на денонощието. Така става възможно намаляването на сметките за ток неколкократно.

Освен това с развитието на Фотоволтаичната индустрия цената на тока от слънчевите системи е по-евтина от тази, която продават Електроразпределителните дружества.


Продажба на електричество

Изграждаме системи, които са предназначени изцяло за продажба на добитата електрическа енергия към местното ЕРП, което я  изкупува на преференциални цени.
Ние сме официални и  дистрибутори CSUN и GOODWE: две от най-големите и утвърдени марки – производители на слънчеви панели и соларни инвертори, които са в топ 10 по производство и продажби в световен мащаб.

Това от своя страна гарантира безкомпромисно качество и максимално висок добив на разумна цена.