Конструкции за ФЕЦ

Фирма Solar Solution предлага различни видове конструкции за фотоволтаични системи и всички типове крепежни елементи, необходими за изграждането на една соларна система. Крепежните системи, които предлагаме, са висококачествени и изработени от изцяло чист алуминий.

Нашият екип отдели над две години в проектиране подобрение и тестване на вече съществуващите решения в областта. Целта беше конструкциите, които предлагаме, да бъдат максимално леки, устойчиви, лесни за монтаж, но и да подобряват производителността на фотоволтаичните системи.

Предлагаме всички видове конструкции спрямо различни типове на монтаж:

Покривна пробивна конструкция – за всички видове покриви (керемидени, ламаринени покриви, равни бетонни покриви, скатни, покриви тип сандвич панел и др.). Тези конструкции са най-често използвани. Състоят се от различни основи, които се захващат за покрива, алуминиеви профили, върху които се поставят соларните панели и фиксиращи скоби.

Покривна пробивна конструкция Покривна пробивна конструкция

Покривна безпробивна конструкция с баласти – система, подходяща за равен покрив с хидроизолации от битум или PVC мембрана. При този тип система покривите не се пробиват, а вместо това се поставят противотежести. Този тип конструкция е подходяща за монтаж на покрив с южно изложение или такова с изток-запад.

Покривна безпробивна конструкция с баласти

Земна конструкция – Навивна алуминиева конструкция с горещо поцинковани носещи пилони, без фундамент, без бетониране, лесна за монтаж. Конструкцията позволява различни опции за реглаж: спрямо денивелацията на терена, както и настройка на градусите. Този тип конструкция е налична във вариант за монтаж с южно изложение или с изложение изток-запад.

Земна конструкция

Всички монтажни системи могат да бъдат калкулирани на база предоставени идеен проект или ситуация и доставени до мястото на монтаж.

За всички конструкции които предлагаме предоставяме монтажно схеми и ръководства както и сертификатите нужни за узаконяване на вече построените фотоволтаични системи.

Забележка: Всички крепежни елементи разполагат с 10 години гаранционен период.